Over Eskadron

Welkom bij Eskadron. Het toonaangevende merk voor de aankleding en bescherming van uw paard en pony. Op deze site vindt u een overzicht van de producten die wij leveren. Nieuws over de collectie en een overzicht van de verkooppunten.

               

In 1977 werd naast de rijkleding van Pikeur de Eskadron collectie, uitrusting voor het paard, op de markt kwam, was het uitgangspunt dat Eskadron van hetzelfde niveau zou zijn als Pikeur. Wilt u meer informatie over het bijpassende merk Pikeur? Klik dan hier en neem een kijkje op onze website van Pikeur.

 

Het motto van Eskadron is dan ook: "Kwaliteit is geen luxe". Ervaringen uit de praktijk zijn de drijfveren voor een voortdurende ontwikkeling op dit gebied. Voor kwaliteit mogen geen concessies gedaan worden.

 

De samenwerking tussen topruiters garandeert dat de Eskadron producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Een aansprekend voorbeeld is de ontwikkeling door Ludger Beerbaum van de Eskadron flexisoft ® peesbeschermer. De Eskadron collectie omvat elk seizoen weer nieuwe verassende kwaliteitsvolle producten die afgestemd zijn op de laatste modetrends.

  

Eskadron kunt u kopen bij ruitersportspeciaalzaken in Nederland, België, en Luxemburg. Zij voorzien u graag van het juiste advies. Kijk voor uw dichtstbijzijnde Eskadron dealer in onze Storefinder

 

Eskadron wordt voor de Benelux en Frankrijk geïmporteerd door Brokx Sport. U kunt de producten niet direct bij ons kopen of bestellen. Voor vragen en opmerkingen kunt u ook terecht bij onze verkooppunten. Zij staan u graag te woord over de artikelen van Eskadron.