Brokxsport

Verban die vervelende vliegen!

Als toevoeging op de standaard modellen, presenteert Eskadron ook nog 5 nieuwe vliegendekens voor de verschillende seizoenen in 2015.

 

De modellen "Star" en "Bicolor Star" uit de Next Generation collectie zijn stijlvol en functioneel tegelijk. Beide zijn vliegendeken gemaakt van hoge kwaliteit fijnmazig polyesternet met applicaties aan beide zijdes. Voorzien van afneembare kruissingels waardoor het deken geschikt is in de weide als tijdens transport.

 

Het trendy model "Stripe" is gemaakt van fijnmazige polyester met royale snit en diepe zijlengtes.

Met borstsluiting, staartriem en afneembare kruissingels. Dit deken is een echte eyecatcher door het borduursel aan de linkerzijde en de dubbele bies en past perfect bij de Classic Sport collectie.

 

Het vliegendeken met effectieve bescherming!  Dit vliegendeken "ZIP-Neck" met nekgedeelte is gemaakt van sterke en fijnmazige polyester. Het heeft een royale snit met diepe zijlengtes. Het deken wordt gesloten bij de nek door middel van een elastische rits. Voor de buik is er ook een elastisch gedeelte met rits en afneembare kruissingels. Bijpassend masker verkrijgbaar met donker UV beschermend net. Dit deken is verkrijgbaar in het Smaragd Green en in het wit.

 

De "Pro Cover" is een uniek en functioneel vliegendeken gemaakt van aansluitende en fijnmazige polyester mesh met het rug gedeelte in fleece. Hierdoor wordt je paard beschermt tegen te snelle afkoeling. Met afneembare kruissingels welke voor een stabiele ligging zorgen tijdens transport of in de weide.

Terug